Even tot rust komen...

Verplicht 'in je kot blijven' is zo slecht nog niet... Onlangs een korte wandeling gemaakt langs het rustige bos hier in onze straat, eveneens de lievelingsplek van m'n dochter. Dit geeft mij uiteraard de kans om als trotse "Paparazzi-fotofreak-mama" mijn fototoestel mee te kunnen nemen om nog wat foto's te maken en nog wat verder te kunnen oefenen. Gelukkig heb ik een gewillig modelletje dat hier absoluut geen probleem uit maakt. :-) #trotsemama Wil je graag mijn evolutie mee volgen of de avonturen samen met m'n dochter, volg ons dan zeker ook op Facebook via www.facebook.com/SharonVerbeeckPhotography Of wil je graag op termijn model staan, zodat ik nóg meer kan oefenen. Stuur me gerust een berichtje. Dan bekijk ik wanneer we eventueel eens kunnen afspreken na deze Corona-tijden. Tot binnenkort! Feedback is eveneens ook altijd welkom! :-) Liefs, Sharon


40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

COVID-19